Menü

Restart - milyen változásokat hozott az elmúlt időszak? Miben változtunk?

2021.06.02. 01:35

Emberi életünk egy apró rezzenés a világmindenségnek, számunkra lehetőség önmagunk teljességének megélésére. valahány év megadatik, ezt jól-rosszul eltöltjük, van, hogy büszkék vagyunk tetteinkre, van, hogy kissé szégyenkezünk miattuk, születünk, tanulunk, szeretünk, alkotunk, fáradunk, meghalunk, … Ennyi lenne?

Az elmúlt év valami mást hozott, olyat, amit a ma élők nem tapasztaltak ezelőtt. Vajon miben változtunk? A végesség túl közel került. Hogyan küzdünk meg ennek a jelenvalóságával? Hol és hogy telnek napjaink? Kivel és mivel töltjük „jól-rosszul” az időnket? Hogyan alakulnak/alakultak a kapcsolataink? Hogyan szeretnénk alakítani? Milyen belső és külső erőforrásokkal rendelkezünk mindehhez?

Magunktól és egymás történeteiből épülhetünk, tanulhatunk. a restart-on a fenti témákkal foglalkozunk.

A négy alkalom az életünkben bekövetkezett változásokról, a környezeti és kapcsolati térképünkről és a változtatáshoz rendelkezésünkre álló saját belső és külső erőforrásainkról szól. 

Mit kell tudnod a workshopot tartó Sütöri Juditról?

Sütöri Judit szervezetfejlesztési tanácsadó. Mostanában egyre elszántabban dolgozik azon az Emberekkel, hogy vegyék észre saját elhivatottságukat, és teremtsenek időt és teret arra, hogy efelé mozduljanak. 

Szívesen támogat mindenkit abban, hogy az életüket tartalmasan éljék és mindenkor legyenek jelen benne. A saját értékeik ne csak elképzelt ideák legyenek, hanem valós emberi kapcsolatok, kézzel fogható környezet, olyan, általuk teremtett világ, amiben saját boldogságukat megtalálják. 

“Hiszek abban, hogy képesek vagyunk megújulni, frisset, értékeset teremteni. Tudom, hogy a mérték fontos, és érdemes megtalálni az egyensúlyt munka és magánélet, hagyomány és újdonság, anyagi és szellemi között, hisz ez segít bennünket hozzá a boldog és nemes léthez.”

cross